Over Ma Bella Cakery

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf en zijn begonnen in Almere. Het begon als een hobby, maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooi horeca concept. Met het vervaardigen van (custom made) taarten, cupcakes en cakepops proberen wij speciale gelegenheden extra bijzonder én onvergetelijk te maken. Dat kan in onze winkel zijn, maar ook bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

Onze winkels zijn een verwenplaats waar levensgenieters mooie momenten vieren met cupcakes, taartjes en high-tea. De hele dag door met huisgemaakte hapjes

Onze cake designer en gastvrouw Monique speelt een belangrijke rol in dit unieke horeca concept. Met haar talent, liefde en toewijding tovert zij de heerlijkste en mooiste taarten, cupcakes en cakepops tevoorschijn. En dat doet zij samen met een professioneel team aan dames die de beste opleidingen hebben gevolgd in Nederland.

 
 

Onze Specialiteiten

 

Bij Ma Bella is er altijd iets te voeren. Onze taarten worden met veel zorg ambachtelijk gemaakt. Daarnaast kan je in onze winkels terecht voor ontbijt, lunch en cupcakes. Verder is er met onze high-tea arrangementen altijd wat te vieren. Van kleine afspraakjes tot grote baby-showers: het kan bij ons!

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen