fbpx

Home

Over ons

Wie is Ma Bella Cakery?

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf en zijn begonnen in Almere. Het begon als een hobby, maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooi horecaconcept. Met het vervaardigen van (custom made) taarten, cupcakes en cakepops proberen wij speciale gelegenheden extra bijzonder én onvergetelijk te maken. Dat kan in onze winkel zijn, maar ook bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

Onze winkels zijn een verwenplaats waar levensgenieters mooie momenten vieren met cupcakes, taartjes en hightea. De hele dag door met huisgemaakte hapjes

Onze cake designer en gastvrouw Monique speelt een belangrijke rol in dit unieke horecaconcept. Met haar talent, liefde en toewijding tovert zij de heerlijkste en mooiste taarten, cupcakes en cakepops tevoorschijn. En dat doet zij samen met een professioneel team aan dames die de beste opleidingen hebben gevolgd in Nederland. Benieuwd naar Monique en haar team?

[vc_btn title=”Bekijk ons team! ” style=”3d” color=”turquoise” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-users” link=”url:http%3A%2F%2Fmabellacakery.nl%2Fover-ons%2F||” add_icon=”true”]

Onze Specialiteiten

Bij Ma Bella is er altijd iets te voeren. Onze taarten worden met veel zorg ambachtelijk gemaakt. Daarnaast kan je in onze winkels terecht voor ontbijt, lunch en cupcakes. Verder is er met onze high teas altijd wat te vieren. Van kleine afspraakjes tot grote babyshowers: het kan bij ons!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *