fbpx

Verslag Valentijns High tea party

22 januari 2016

Afgelopen zondag was de 3e (maandelijkse) high tea party bij Ma Bella. Een tot de nok gevuld high tea buffet met 2e shifts van totaal ruim 50 personen. We kregen veel positieve feedback van de deelnemers. Met name over de kwalitatief zeer goede producten, de ambiance en de live muziek. Wat mindere punten zijn de communicatie over ingrediënten van de producten (wat zit er wel/niet in tbv diëten) en de bedieningssnelheid. Deze tips nemen we ter harte en gaan ermee aan de slag zodat we bij de volgende party op 15 maart een nog grotere happening kunnen verzorgen. Voor het verslag van de high tea party hebben we dit keer niemand minder dan Tess Löwenhardt. Tess schijnt iets te doen met filmen. Dus we hebben hieronder een (schokkerig) filmpje toegevoegd om jullie een beeld te geven van de high tea party met Valentijn. We hebben van Tess een goede doch dringende tip gekregen om het beeld in landscape te filmen ;-). Zo gezegd, zo gedaan. Lees ook  hieronder wat Tess ons te vertellen heeft.
Via een trouw website deed ik mee aan een win actie voor een Valentijns High Tea bij Ma Bella Cakery. Ik moest mijn droom bruidstaart posten. Dat was een gelaagde taart met Japanse kersen bloesem erop. En ik won! Wat een geweldige verassing! Mijn verloofde wist pas een paar stappen voor de deur wat we gingen doen. Hij had nog nooit een high tea meegemaakt, ik nog maar een keer. Bij binnenkomst was de sfeer meteen goed. Het is prachtig ingericht en er was live muziek. Het rook heerlijk naar vers gebak en mijn verloofde en ik werden vriendelijk begroet door Het Ma Bella personeel. Het buffet zag er heerlijk uit en het is ideaal om met je etagaire allerlei heerlijke kleine hapjes te gaan halen. Zo kan je van alles proeven, zonder dat je snel heel vol zit. De balans tussen hartig en zoet was goed en het eten was super lekker. De thee sommeliers wisten van wanten en de thee was een perfecte toevoeging aan de hapjes. En hoe leuk dat de ruimte versierd is met hun mooiste bruidstaarten?! Ik zag er een staan die heel erg veel leek op mijn droomtaart, dat is verleidelijk… Het was rustig genoeg om te kletsen en we hebben genoten van de hele ervaring. Hier kom ik zeker terug.
  Valentijns high tea from Ma Bella Cakery Amsterdam on Vimeo.   Zoals gezegd, gaan we snel door met de voorbereiding van de volgende high tea party in Maart. Maart is de maand waarin de Lente start….. Hoogste tijd voor de Lente Hightea. Begint de Lente al te kriebelen en heb je de high tea party van Ma Bella nog niet meegemaakt? Reserveer nu al voor een plaats voor de Lente High tea via het formulier of bel 0683162458. Meer informatie over de High tea buffet party bij Ma Bella lees het hier. Lente High tea party Ma Bella Cakery Amsterdam     annemarie teaser Tot slot veel dank aan zangeres Anne Marie Boekelman. Met haar muzikale inbreng werd de high tea party echt een onvergetelijke Valentijns happening. Anne Marie kun je boeken voor alle feesten en partijen met de meest gevarieerde genres qua muziek. Meer info: www.annemarieboekelman.nl info@annemarieboekelman.nl Mobiel: 0622122171