Over ons

Wie is Ma Bella Cakery?

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf en zijn begonnen in Almere. Het begon als een hobby, maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooi horecaconcept.Met het vervaardigen van (custom made) taarten, cupcakes en cakepops proberen wij speciale gelegenheden extra bijzonder én onvergetelijk te maken. Dat kan in onze winkel zijn, maar ook bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

Onze winkels zijn een verwenplaats waar levensgenieters mooie momenten vieren met cupcakes, taartjes en hightea. De hele dag door met huisgemaakte hapjes

Onze cake designer en gastvrouw Monique speelt een belangrijke rol in dit unieke horecaconcept. Met haar talent, liefde en toewijding tovert zij de heerlijkste en mooiste taarten, cupcakes en cakepops tevoorschijn.

Ons Team

Array

Monique

Eigenaar

De dame die van haar passie werk maakt. Bovendien zichzelf Master in Cake Decorating van Knightsbridge PME mag noemen.

Array

Sanne

Bakker

Een alleskunner die echt alles kan en ook doet. Tevens een prijkt de diploma van Culinair Opleidingscentrum Beverwijk Patisserie boven haar bed.

Array

Judith

Bakker

Een van de weinige bakfanaten in Nederland die ook oog heeft voor de zorg van de mens.

Array

Angela

Bakker

De horeca tijgerin in ons midden die mooie latte arts maakt en ook niet vies is van een beetje bakwerk.

Array

Marijke

Bakker

Watch out! Ze heeft Cum Laude de patisserie opleiding afgerond aan het Culinair Opleidingscentrum te Beverwijk.

Array

Laura

Bakker

Reist dagelijks een behoorlijk eindje af om haar grootste talent op het gebied van Homemade taarten aan onze klanten te tonen.