Crowdfunding

Update 2 april 2018

We zijn inmiddels 4 weken bezig met de crowdfundingcampagne voor de vestiging Leidsche Rijn Centrum. Het gaat super en we zitten op 84% van het doelbedrag van €60K. We zijn er nog niet, maar de sleutel tot de realisatie van onze droom is hiermee heel erg dichtbij gekomen!
Waar we misschien nóg gelukkiger van worden is de enthousiaste feedback en mooie verhalen die we krijgen van mensen die net als wij geloven in verbinding. Investeren in elkaar om bij te dragen aan een leuke buurt, aan een mooi winkelcentrum of aan het realiseren van een verwenplek waar we bijzondere momenten kunnen vieren.
 
Onder die supporters willen we graag 1 verhaal vertellen: het verhaal van Esmee. Afgelopen zaterdag stond Thuan (mede eigenaar en echtgenoot van Monique) in de winkel in Almere. Hij werd blij verrast door een bezoek van Esmee met haar man. Thuan raakte op den duur in gesprek met Esmee. Wat bleek: Esmee heeft de avond ervoor een investering gedaan in de Crowdfundingactie van Ma Bella voor de 4e vestiging. Wat een leuke verrassing!
 
Esmee: ”Ik was erg benieuwd hoe Ma Bella er straks uit gaat zien in LRC en ik kom vandaag een voorproefje nemen met mijn man. Het zou heel leuk zijn als ik met mijn investering, mede ervoor kan zorgen dat een bedrijf als Ma Bella voet aan de grond kan krijgen in mijn buurt”.

Is dit nou niet een hele warme welkom wat ons te wachten staat in Leidsche Rijn?

Op de vraag van Thuan of Esmee hem een mail wil sturen over haarzelf, Leidsche Rijn en waarom ze meedoet aan onze Crowdfunding campagne, stuurde Esmee de volgende dag direct de volgende mail naar ons toe. Lees even mee:

Esmee en Louis, met achter zich het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn.

Ben je ook net zo enthousiast als Esmee, steun ons en investeer mee in het Ma Bella Cake Café in Leidsche Rijn Utrecht. https://crowdaboutnow.nl/campagnes/mabellacakecafe

Wel fan, maar wil/kan je niet investeren? Help ons en deel onze Facebookposts zodat we nog meer investeerders gaan krijgen. Zo hopen we snel met je aan tafel te kunnen gaan voor een heerlijke high tea in Utrecht 😉.
www.facebook.com/mabellacakery

Heb je specifieke vragen kan je ons ook mailen of bellen:
Monique: 0642150774, monique@mabellacakery.nl
Thuan: 0683162458, team@mabellacakery.nl